2016 NR. 3 HEADER

woensdag 21 januari 2015

Alweer 21 januari, wat gaat de tijd toch vlug. In de eerste week van januari nog een kerstborduurtje afgemaakt. Het is een gratis patroon van Pineberry Lane en toen ik het zag wist ik direct, deze ga ik borduren. Ik heb er een kussentje van gemaakt met een mooie bijpassende linnen ruit uit mijn lapjesdoos. De kleine sterbedeltjes zijn mijn eigen idee en komen van Atelier Steekjes & Kruisjes.

January 20 already, time flies! I finished this sweet Santa in the first week from January. It is a freebie from Little House Needlework and when I first saw it I knew, "I am going to stitch this one".
I made a little pillow of it and used linen from my private collection. The little star charms are not on the original design. They are from  the charm collection of "Atelier Steekjes & Kruisjes".



♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Vast klaar voor kerstmis 2015!
Ready for Christmas 2015!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Afgelopen december was ik een paar dagen in Frankrijk. Daar kocht ik deze schattige blikken miniatuur naaimachine. Helaas waren er maar drie stuks. Een daarvan staat in een houten letterbakhuisje in onze winkel. De andere twee staan in de webwinkel.

Last december I spent a few days in France and there I bought these
cute miniature tin sewqing machine. Unfortunatelly I could only buy three of these.



♥ ♥ ♥ ♥ ♥


♥ ♥ ♥ ♥ ♥


De houten letterbakhuisjes kun je ook vinden in de webwinkel.
The little wooden houses are also for sale in our webshop.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Deze houten klossen zijn nieuw in ons assortiment. Ze hebben een mooie vintage uitstraling.
De grote is 7 cm hoog en daar past borduurband van 5 cm breed tussen. De kleine is 5 cm hoog en geschikt voor borduurband van 3 cm breed.

New in our range are the wooden spools. They have a nice vintage look.
The big one is is 7 cm high and perfect for the 5 cm linen banding.


Voor de klos van 7 cm hoog maakte ik dit borduurtje. Gewoon een haasje, wat bloemetjes, een vlindertje en je hebt wat leuks. Wel eerst even het band om de klos doen, aan het begin en het eind een speld zetten zodat je precies weet wel gedeelte je kunt borduren. Als je klaar bent met kleine steekjes het band aan elkaar naaien en de naad eventueel afwerken met een leuke siersteek of grote kruissteek.

I stitched some spring motifs on the 5 cm high banding and doens't it looks nice?

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Gonnie maakt vorig jaar dit schattige beursje voor Pasen. We hadden de applicatie van de haasjes ingekocht en ze ging er direct mee aan de slag. De applicaties zijn uitverkocht en we zijn voor aankomende pasen met iets nieuws bezig. Het beursje is daarom te koop. Je kunt het vinden in de webwinkel en het hangt natuurlijk ook gewoon in de winkel te koop. Het is een uniek exemplaar.

Last Easter Gonnie made this purse. Now we are bussy with a new project for Easter and that's why this one is for sale. It is an unique piece. You can find it in our webshop.



 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Nieuw in ons assortiment is dit boek van Isabelle Vautier en Renato Parolin


Een mooi boek, vol met prachtige patronen.

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ook het boek Colours Hiver van Renato Parolin is weer leverbaar.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Helaas hebben we ook een minder leuk bericht. Per 1 januari heeft Post NL haar tarieven wederom verhoogd. Wij zijn wettelijk verplicht om 21 % BTW af te dragen over de door ons aan u berekende verzendkosten. Tot nu toe hanteerden wij een vast bedrag aan verzendkosten van 2,95 euro voor alle bestellingen in de webwinkel, met uitzondering van boeken. Van deze 2,95 gaat dus helaas 0,62 euro naar de belastingdienst.Omdat we vorig jaar voor het eerst begonnen zijn met vaste verzendkosten hebben we nu een aardig beeld van de werkelijke verzendkosten. Hieruit blijkt dat wij, mede door de verhoging van afgelopen januari, de vaste verzendkosten met ingang van heden hebben moeten verhogen naar 3,50 euro en die van de boeken naar 4,00 euro.

Gonnie & Marijke
♥ ♥ ♥


Via de Facebook knop rechts boven komt u direct op de 
Facebook pagina van Atelier Steekjes & Kruisjes.


3 opmerkingen:

  1. Hahaha, zo lopen we tegelijk de AH in, en zo zitten we tegelijk een blogje te schrijven!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker postje om te lezen, leuke nieuwe dingen...ik kom snel weer langs.........
    Liefs
    Erna xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. MARAVILLOSA entrada. como siempre.
    Saludos desde Tenerife.

    BeantwoordenVerwijderen