2016 NR. 3 HEADER

donderdag 17 november 2011

Winter

Dit winterlandschapje vind ik echt bij het weer van vandaag passen. Misschien ligt het aan mij maar ik vind het zo koud! Vanmiddag al met handschoenen aan gefietst. Dit patroontje heb ik vorig jaar geborduurd. Ik weet nog dat het een gratis patroontje was maar ik kan niet meer vinden van welk blog het komt. Daarom geef ik het patroontje er maar bij met excuses aan de ontwerpster voor het ontbreken van de bronvermelding.

This little winter landscape really fits in the weather today here in The Netherlands. Maybe it's me but i'm so cold. This afternoon I have already worn my gloves when I was on my bike. I have stitched this pattern last year. I remember it was a free pattern but I cannot find from which blog. So I give you the pattern with excuses for the designer for the lack of citation.


12 opmerkingen:

 1. Goh, wat is deze leuk. Bedankt voor het patroontje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Marijke,
  Nou bij dit weer past het zeker, wat vond ik het koud vandaag. En de hele dag dikke mist hier...
  Ik heb al heel wat keer met handschoenen aan gefietst hoor. Heb een hekel aan koude handen, dan word ik helemaal koud en niet meer warm daarna...
  Wat een schatje, dit borduurtje. Ik ga ´m opslaan. Nog steeds geen idee wanneer ik een keer tijd heb om te beginnen met borduren, maar wat in het vat zit...
  Ik wens je nog een heel fijne week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk patroontje En wat heb je dat mooi gemaakt!
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een plaatje, mijn favoriete beestjes, ook als ze dansen:))
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is het een leuke en dank voor het patroon.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zo'n winterpatroontje, en mooi gemaakt,bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig winterpatroontje is dit zeg, ik vind het zo mooi dat jij ook van je borduurwerkjes steeds iets maakt. Bij mij blijft het vaak bij een lapje wat dan in de kast beland, zucht, maar als ik hier op je blog ben dan beloof ik mezelf steeds mijn leven te beteren ;))
  Jij ook een fijn weekend,
  liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Elke keer als ik op je blog kom, laat je weer wat moois zien. Dankjewel weer voor dit patroontje, het is echt zo sfeervol. Ik moet me gewoon inhouden om niet meteen te beginnen!

  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk patroontje!!! Dankjewel voor het delen hoor!
  En je bent niet de enige die het zo koud had van de week hoor... het was hier overdag ook maar 4 graden. Gelukkig is het vandaag heel wat beter met een lekker zonnetje erbij.
  fijn weekend, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een lief lapje voor de winter. Super dat je er altijd onmiddellijk werk van maakt om er iets van te maken of in te lijsten. Anders blijft er na een tijdje een stapel spullen die je nog moet afwerken. Borduren is nu eenmaal wat leuker dan de rest. Dus mij lukt het niet altijd.
  Fijn weekend!
  Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schattig kussentje. Bedankt voor het patroontje.

  gr. Silvia

  BeantwoordenVerwijderen