2016 NR. 3 HEADER

woensdag 13 juli 2011

Stempelen

Vanmiddag ijverig aan het stempelen geweest. Ik had nog een mooie dunne linnen doek waar ik lustig op los kon stempelen. Het is altijd lastig om de juiste hoeveelheid inkt te vinden. Of er staat een stukje niet op of het wordt een grote rode klodder. Per ongeluk met mijn hand er doorheen vegen is iets waar ik ook goed in ben. Maar hier ben ik aardig tevreden over. Ik gebruik de stukjes apart om ergens op te naaien of als middenstukje van een patchwork kussentje. Rood vind ik toch altijd nog het mooist zoals je kunt zien.
Mijn handen jeuken alweer om hier iets mee te gaan doen, maar ik moet van mezelf eerst mijn primitive borduurwerkje van Niky's Creations afmaken, ik ben aan het laatste stukje bezig. Daar ga ik vanavond mee aan de slag!

I used my stamps this afternoon on an old piece of linen. I am going to use each stamp separately for instance for a pincushion. I would like to start with it right now, but I promised myself to work on my primitive embroidery from Niky's Creations first. I hope to finish it this evening!
2 opmerkingen: