2016 NR. 3 HEADER

vrijdag 13 april 2012

Verwennerij

Gisterochtend kwam eerst Else bij Steekjes & Kruisjes binnenwandelen mét voor Gonnie en mij een kadootje! Dat is een leuk begin van de dag. En waar werden wij mee verrast! Met deze prachtige handgedraaide houten klos, gemaakt door Else's echtgenoot Bart. Waren we helemaal blij mee. Een mooi oude bandje er om heen gedaan en nu staat hij te pronken in onze etalage. En is hij niet mooi?

Yesterday morning Else came to us with two presents, one for Gonnie and one for me. That's a nice way to start the day! She gave us both a beautiful bobbin, made by Else's husband Bart. What a wonderful present.
I have put a vintage ribbon around it and now you can admire it in our shop window. Isn't it beautiful?
Daarna kwam Stavriana en die had ook een kadootje voor ons bij zich. Voor allebei een prachtig geborduurd hart met een nostalgisch poëzieplaatje in het midden. Wat een verwennerij! Voor Gonnie één met de G van Gonnie én van gezelligheid en voor mij een met de M van Marijke én van mooie patronen die ze via mijn blog krijgt. Jullie begrijpen het al, onze dag kon niet meer stuk. Er werd weer flink creatief bijgepraat en wat krijg je daar een energie van! Het was zo weer vier uur en de deur van Atelier Steekjes & Kruisjes ging al weer dicht. Weer een dag voorbij!

Than Stavriana came and also brought a present. For both of us a beautiful embroidered heart with a nostalgic picture in the center! What a day!
De M van Marijke en de G van Gonnie
The M from Marijke and the G from Gonnie
14 opmerkingen:

 1. Leuke cadeautjes, die klos ziet er super mooi uit! Echte verwennerij.
  Lieve groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat ziet dat er geweldig schattig uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat is een mooi gebaar toch,en mooi is die ook nog,groetjes irena

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk om zo verwend te worden door lieve mensen om je heen! Jullie hebben het vast heel erg verdiend!! Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marijke wat een verwennenrij ,maar het is jullie gegund ik vind de klos van Else helemaal super zou hier ook niet misstaan.
  En dan die lieve borduurtjes ze zijn om op te snoepen.
  Geniet er maar lekker van .
  Fijne zondag groetjes Meriam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een verwennerij, prachtige klossen en borduurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat zijn nog eens vriendinnen. Geniet er van. @

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige blog... ik ga je/jullie volgen. (tip van klant in mijn winkel gehad over jullie....) en misschien ga ik ook wel borduren (weer eens). volgende keer je blog een sgoed lezen en als ik vrij ben, kom ik langs... (werk 6dagen) groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige spullen hoor. Wat fijn om zo'n fijne middag te mogen mee maken.
  Liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk idee, die klos. is ook een manier om je linten te bewaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Marijke

  Wat een verwennerij, fijn om een persoonlijk cadeautje te krijgen. Via via ben ik op je blog terecht gekomen en zit hier te genieten, en wat een leuk winkeltje.
  Borduren is zo ontspannend.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen