2016 NR. 3 HEADER

woensdag 29 augustus 2012

Dom

Was ik gisteren helemaal blij met een aantal leuke, lieve en gezellige nieuwe reacties op het ster  kussentje, heb ik na het lezen per ongeluk op de knop "verwijderen" gedrukt in plaats van "publiceren"!
Verbijsterd keek ik naar het lege scherm. Van alles geprobeerd om de actie ongedaan te maken, maar helaas. Dus kunnen jullie je reactie niet terug vinden, dan komt het door deze domme dame. Het spijt me!

Yesterday I accidentally deleted the reactions I have received on the little star pillow instead of publishing them. How silly of me, I am very sorry! So if you are unable to see your reaction you know who did it, me!

10 opmerkingen:

 1. Waarom lat je de reacties niet gewoon automatisch neerzetten op je blog ? Je kunt ze altijd nog achteraf verwijderen en ik merk dat het zelden misgaat met SPAM-reakties.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Even Apeldoorn bellen??........;)

  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marijke, is me ook al eens gebeurt, kijk in de instellingen meestal staan ze er toch nog in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen heb je ontworpen. Heb je al een website voor jullie winkel?


  Groetjes uit Amerika,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marijke, ik had je verkeerd geinformeerd, als je naar het overzicht gaat staat in de rechterkolom reacties die moeten worden gemodereerd, hier kan je ze weer terug halen. Groetjes Jessie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Marijke , na een tijdje weg geweest te zijn en een drukken periode weer eens bij jou mooie blog gekeken goh wat liep ik achter.
  Maar het is wel weer genieten ,en wat heb jij een leuke vakantie gehad ,en leuke dingen gekocht.
  En ik ben ook benieuwd of jullie al een website hebben. En hoe is het Gonnie ik zag dat zij het waarschijnlijk ook erg druk heeft er staan nog geen nieuwe dingen op haar blog .
  Doe haar maar de groetjes en jij natuurlijk ook ik blijf je weer volgen.
  Liefs van Meriam uit Zeewolde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Marijke,

  Zoiets gebeurt je maar één keer, hihihi.
  Groetjes Maria M.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Marijke, via een lezer van mijn blog die me tipte over jouw winkel kom ik nu op je blog terecht... Wat een heerlijkheden zie ik en ook in mijn favoriete kleur ROOD, heb je me niet horen gillen aaaahhhh en ooohhhhh in Huizen? Ga je gauw op mijn "gevolgde blogs" tussenvoegen. Wat een geweldige tip! Hoop dat ik je winkel een keer mag bezoeken, lieve hartengroet van Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Grrrrr kan dat zijn benje net lekker bezig! Groetjes carina

  BeantwoordenVerwijderen