2016 NR. 3 HEADER

vrijdag 27 september 2013

Weer thuis

Weer thuis na een heerlijke week met Gonnie, Wil en Wilma in de Elzas. Veel gezien, veel gelachen en veel leuke nieuwe dingen ingekocht voor in de winkel.

Dit schattige naaldenboek hebben we als pakketje nieuw in de winkel. Leuk als Sinterklaas kadootje voor je borduurvriendinnen of gewoon voor jezelf! Snel klaar en het ziet er leuk uit. Verkrijgbaar als compleet pakketje of alleen het patroon.

Back home after a wonderful holiday in Alsace, France  with Gonnie, Wil en Wilma, where we also bought a lot of new things for our shop.

This cute needle map is new in our shop. Nice as Christmas present for a friend who also loves stitching or just for yourself. Easy to make and it looks very nice. Available as a kit or just the pattern.

 
 
 

 
 
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 
 
Fijn weekend allemaal!
 
Marijke
 
 

11 opmerkingen:

 1. Welkom thuis en wat een schattig naaldenboekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SCHATTIG!!! Wat heerlijk de Elzas, het genieten lees ik er vanaf Marijke. Vandaag lekker bezig geweest met je hartjes stof. Lieve hartengroet van Cin xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat jullie zo genoten hebben, en wat vind ik het leuk dat ik nu eens als één van de eersten van al deze nieuwe aanwinsten heb kunnen genieten..
  Liefs en een fijn weekend
  Erna xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk naalden boekje hebben jullie weer gemaakt,en weer mooie nieuwe spulletjes in jullie webwinkel.
  En wat denk je vandaag koop ik de Adriadne at Home brocante, en daar zie ik een pagina met mooie foto van kantklosjes met band, ik denk die ken ik en ja hoor pagina groot de mooie klosjes van jullie.
  Joh wat zullen jullie trots zijn.
  Marijke en Gonnie helemaal top.
  Fijn weekend.
  Groetjes van Meriam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Très joli ce range-aiguilles!!!! j'aime beaucoup!
  Bonne soirée, isabelle.

  BeantwoordenVerwijderen