2016 NR. 3 HEADER

maandag 28 november 2016

Tijd voor verandering

Toen Gonnie en ik begonnen met “Atelier Steekjes & Kruisjes” hadden we geen idee dat wij bijna vijf jaar later een echt bedrijfje zouden runnen.  We hebben van onze hobby ons werk gemaakt en wat is er leuker dan dat?
Op de leeftijd van respectievelijk 54 en 64 jaar nog aan een nieuwe uitdaging beginnen? Wij vonden het wel stoer en zijn er gewoon met heel veel plezier voor gegaan. Gonnie runde de winkel en ik de webwinkel.  Maar voor alles is een tijd. Voor Gonnie om het rustiger aan te gaan doen zodat ze meer tijd heeft om ontwerpen te maken onder haar oude naam “Rozen & Ruiten”, dat doet zij het liefst en te genieten van meer vrije tijd.  Voor mij en manlief om wat kleiner te gaan wonen, want een groot oud huis is wel bewerkelijk.

Wat gaat er veranderen? De winkel (dus niet de webwinkel)  in Huizen gaat per 1 januari 2017 dicht. Bij ons nieuwe huis zal namelijk zeker geen ruimte meer zijn voor een winkel.
De webwinkel blijft gewoon geopend en wordt door mij gerund net als altijd.  Met een leuk assortiment  dat ik wil gaan uitbreiden met meer specifieke borduurartikelen zoals garens, borduurlinnen etc. en nieuwe activiteiten zoals bijvoorbeeld een aantal keer “Open Huis” bij Gonnie of bij mij thuis. Natuurlijk blijven we gewoon naar “Merkwaardig” in Nijkerk komen en hopen we ook meer op beurzen te gaan staan.  Plannen genoeg! Jullie zullen daar als het zo ver is uitgebreid over geinformeerd worden.

Dus wilde je altijd een keertje naar de winkel komen, dan is daar dit jaar nog de gelegenheid voor!

Wij zijn nog geopend op de volgende dagen:

vrijdag 2 en zaterdag 3 december
vrijdag 9 en zaterdag 10 december
vrijdag 16 en zaterdag 17 december
donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 december
donderdag 29 december zijn we dus een extra dag open!

Een aantal artikelen gaan uit het assortiment of worden vernieuwd en daarom de komende periode met korting verkocht. Via de nieuwsbrief van de webwinkel wordt je hiervan op de hoogte gehouden.

Alle lieve klanten die ons de afgelopen jaren in Huizen hebben bezocht, hartelijk dank voor alle gezelligheid en inspiratie. Wij hebben er van genoten!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


Van een stukje borduurband, een leuk bandje, een bedel en wat knoopjes etc. maar je heel snel deze leuke sleutelhanger. Je kunt de hanger natuur ook gewoon aan een sleutel of kastknop hangen. Is dat geen leuk cadeautje? Wij hebben er een pakketje van gemaakt, maar het borduurband, zigzagband en de bronzen sleutelhangerset en Santa bedel zijn ook los verkrijgbaar in de webwinkel.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
Marijke

4 opmerkingen:

 1. Heel veel sterkte en succes met deze verandering.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zal voor jullie een hele verandering zijn!
  Wens jullie veel succes met de plannen en succes met de verhuizing.
  Gezellige dag
  groetjes, Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O dat vind ik jammer ben al in jullie winkeltje geweest en dat zou vast niet de laatste keer blijven ondanks dat vriendin en ik er ver voor moesten reizen. Jullie hebben zo,n snoepie van een winkeltje. Ben blij dat ik er dus een blogje van heb gemaakt, kan ik dus altijd nog terug kijken. Maar succes met jullie nieuwe plannen hoor..............liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh...wat lees ik toch. Het leukste borduurwinkeltje van Nederland verdwijnt, snif... Toch maar proberen nog een keertje langs te komen... vond het altijd een feestje om er te zijn. Maar...begrijp de afweging ook heel goed. Voor alles is een tijd...Lieve groet, Willeke

  BeantwoordenVerwijderen