2016 NR. 3 HEADER

vrijdag 5 augustus 2016

Werkjes afmaken

In de vakantie heb ik ijverig geborduurd. Niet zo veel als ik me had voorgenomen, dat dan wel weer. Ik neem altijd zoveel mee dat ik voor drie maanden werkjes bij me heb denk ik. Je weet maar nooit, want als ik thuis ben weet ik nog niet precies wat ik wil gaan maken. Teveel in ieder geval, dat blijkt ieder jaar weer. Keuzes maken blijft moeilijk, dus hup dat mee en dat ook. Misschien ga ik ook nog iets van stofjes maken dus die gaan ook mee. Niet een paar, welnee, want dan heb ik geen keuze. Om maar niet te spreken over een plastic doos met scharen, garen, spelden en noem maar op. Erg hoor. Maar ik kan jullie wel wat laten zien!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Dit lieve merklapje komt uit het boek "Abécédaires au point de croix" van Veronique Enginger (klik) Ik denk dat ik er zeker anderhalf jaar geleden aan begonnen ben en toen ik ruim de helft had geborduurd ontdekte ik een telfout. Hoe kwam ik daar achter? Nou jullie kennen vast wel het probleem dat bijvoorbeeld de linkerhelft hoger uitkomt dan de rechter helft. Dat was bij mij het geval. Zoeken naar de fout en ja hoor, een heel eind terug natuurlijk. Jakkes, uithalen dus. Even geen zin in en voor je het weet ben je een jaar verder. Maar, hij is af! Deze vakantie ging het lapje mee en ik heb hem afgemaakt. Blij ben ik er mee, want hij is zo leuk.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
Nog meer kruissteekjes zijn er gemaakt. Het nieuwe speldenkussen "Lovebirds" van Pineberry Lane heb ik in het rood en in het blauw geborduurd. Allebei met het verlopende garen van Nina.
Het borduurwerk is klaar en ik ben nu bezig met het in elkaar zetten van de kussentjes. In het volgende blogje kan ik ze laten zien.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

In de webwinkel staan leuke nieuwe boeken waarvan ik er één hier aan jullie wil laten zien. Hij is erg leuk!


Kussens groot en klein in folklore stijl


Ook mooi in rood of blauw!

Fijn weekend, de zon gaat meer schijnen!
Marijke
 ♥  

2 opmerkingen: