2016 NR. 3 HEADER

donderdag 11 augustus 2016

Werkjes klaar

In mijn vorige blogje heb ik beloofd dat ik de speldenkussentjes "Lovebirds" van Pineberry Lane (klik) zou afmaken. Ik had er één in het blauw geborduurd en één in het rood, allebei met het verloopgaren van Nina's Threads. Ik heb me keurig aan mijn woord gehouden, want hier zijn ze dan. De blauwe is geborduurd met "Old Jeans". 


Deze heb ik gemaakt op roomkleurig bandlinnen van 10 cm breed. Zelf heb ik er nog een dubbel randje van stiksteekjes om heen gemaakt. Dit staat niet op het patroon maar is een eigen toevoeging."Old Jeans" is een prachtige antieke blauwe kleur die zoals alle garens van "Nina's Threads" heel subtiel verloopt. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Het tweede kussentje is geborduurd met "Burgundy", ook van Nina's Threads. Prachtige kleuren.Dit keer niet op bandlinnen maar op Minster Linnen. Ook hier weer een dubbel randje van stiksteekjes en ook nog een gaatjesrandje.Welke ik nu het mooiste vind? Ik kan niet kiezen.
Ze zijn allebei even mooi.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

En nu? Gonnie en ik storten ons op de kerstpatronen.
Dit jaar willen we ruim op tijd klaar zijn en volgens mij gaat dat helemaal lukken. Er is al een aantal ontwerpjes klaar en volgens mij kan ik hier al snel wat laten zien. Ook komt er zoals elk jaar een Kerst Freebie. Het heeft hier vandaag de hele dag geregend en door het druilerige weer kwamen we goed in de stemming. Gonnie in Nederhorst den Berg en ik hier in Huizen.
Er is wat afgebeld en gemaild vandaag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Morgen de winkel weer open, gezellig!

Marijke


6 opmerkingen:

 1. Enig weer! En wat was t koud! Brr. Ik had klanten uit new zealand in de winkel vandaag, ik hadden het helemaal koud! Kom je eindelijk op vakantie in Europa heb je dit! Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig gemaakt weer, met dat verloop garen...........liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga voor de blauwe Marijke.....en het garen borduurt super
  ,de blauwe kom ik ook maar eens aanschaffen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Me encantan los dos !!.
  Feliz verano.
  Un beso

  BeantwoordenVerwijderen