2016 NR. 3 HEADER

zondag 4 december 2011

Blauw

Hoewel ik een fan ben van "rood" vind ik het ook leuk om af en toe iets "blauws" te maken. Zoals dit kussentje bijvoorbeeld. Het alfabet en de kroon komen van een gratis patroontje van Casa Mia. Haar website is helaas gesloten tot eind januari daarom geef ik het patroon maar hier. Vergeet niet een keer op haar blog Casa Mia te kijken als ze weer open is. Kies je eigen initialen, of die van een vriendin als je het kado wilt geven, borduur het kroontje en maak het kussentje af met een bijpassend bandje en een mooi stofje. Veel plezier!

Although I'm a fan of red, I also like to occasionally make something blue. Such as for example this lavender cushion. The crown and the alfabeth are from a free pattern of Casa Mia. Unfortunately here website is closed untill the end of january so I give you the pattern here. Don't forget to take a look at her website Casa Mia when she is online again at the end of january. Have fun!15 opmerkingen:

 1. Oooh wat heb je dat prachtig gemaakt, de combinatie doet 't hem, echt geweldig! Heel veel dank ook voor het patroontje van het schattige schaarhangertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Marijke,
  Wat mooi, het staat helemaal koninklijk zo... komt vast door de kleur... of zal het het kroontje zijn. Ik vind ´m prachtig geworden. Leuk dat er alle letters bij staan, kun je inderdaad je eigen logo maken...
  Ik wens je een heel fijne zondag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat een schatje, en blauw is ook leuk hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er heel leuk uit.
  Bedankt voor de link, ik ga er zeker even kijken.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marijke , schattig zo met dat blauwe kroontje, en nog bedankt voor de scharenhangerpatroontjes.
  Fijne zondag verder
  Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou ik ben dus juist gék op blauw dus ik vind dit héél erg mooi geworden. Mooie stof heb je erbij gekozen met dat streepje.
  groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke combinatie heb je ervan gemaakt. Tja en kroontjes zijn ook een van mijn favoriete patroontjes, ik heb er al heel wat verzameld voor....wanneer?!
  Ik zie daar ook een mini klosje garen staan. Het doosje heb ik toevallig vanmiddag in mijn handen gehad en staan bedenken wat ik ermee zou gaan borduren ... eens !
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat ziet het er geweldig uit,blauw mis staat helemaal niet.
  ik begrijp dat het dan wel lastiger wordt om te kiezen, rood of blauw :-)
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kei mooi Marijke, het is inderdaad ook eens leuk om een andere kleur te gebruiken.
  groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie combinaties.Staat heel sjiek bij elkaar.Moest gelijk aan Jeanny denken aan haar kronen verzameling.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi combinatie met het lint en het stofje! Prachtig!
  Liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig, vooral de combinatie met de stof en het bandje...! Ik wil ook ;))! Ben nu bezig met het hertje van een paar blogs geleden, maar moet eerlijk bekennen dat het lastig was om het patroontje uit te printen. Het is heel erg klein geworden, dus puzzel ik me een ongeluk om zonder fouten te borduren. Maar mooi dat het wordt...!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige combi zo..helaas doet je link hetniet maar ik wel even googlen...
  fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen