2016 NR. 3 HEADER

zaterdag 8 oktober 2011

Merkwaardig

Vandaag ga ik naar de activiteitenbeurs van "Merkwaardig", vereniging van liefhebbers van Merklappen waar ik al jaren lid van ben. Je kunt hier elkaars werk bewonderen, workshops volgen, iets kopen bij de kraampjes en gewoon heel erg genieten. Vanuit deze vereniging heeft zich ooit een groepje gevormd dat drie keer per jaar bij elkaar komt, steeds bij iemand anders thuis. Wij maken ook gezamelijke projecten zoals een vriendschapsmerklap, een speldenkussentje, mail-art, mini merklapjes etc. Door de jaren heen hebben we al heel wat projectjes gehad. Wij geven elkaar op de "Merkwaardig dag" altijd een klein aandenken aan die dag, meestal zelfgemaakt. Dit is mijn bijdrage voor vandaag. Morgen breng ik jullie verslag uit.

Today I go to the yearly event of  "Merkwaardig". You can admire here beautiful samplers etc. My friends and I allways make a litte present for each other as a souvenir of this day. This is what I have made.
15 opmerkingen:

 1. Ik hoop je vandaag te ontmoeten bij de MW-dag. Heel leuk om een gezicht bij een logje te plaatsen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk een dagje alleen maar met borduren bezig te zijn. Veel plezier vandaag!!
  Groetjes Xandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk. Ik ben sinds heel kort lid, maar kan helaas vandaag niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat benijd ik jou. Ook ik ging er jaren naar toe. Iedere keer een feest om naar uit te kijken. Misschien hebben we mekaar daar wel gezien en wisten we het niet. Wij waren zoals ze daar zeiden "de Belgen" Nu niet meer mogelijk wegens onenigheid met een vriendin en daardoor ook met heel veel andere meegesleurd. Nu zit ik in een totale isolatie en kan nergens meer naartoe. Je kunt niet geloven hoe erg dit voor mij is. Geen uitweg weten en helemaal alleen staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dit is een heel mooi aardigheidje, zoiets kan elke borduurster wel gebruiken. Hopelijk heb je een superfijne dag vandaag, ben benieuwd naar jullie verslag.
  Lieve groet, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schatjes!! Veel plezier.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me enorm gezellig zo'n clubje! En jouw speldenkussentjes zien er schattig uit... mooie stof heb je gebruikt zeg!! Die zullen vast in de smaak vallen.
  Héél veel plezier vandaag!! ;-)
  groetjes, Jolanda ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. They are so pretty! The fabric is lovely.
  Liz @ Shortbread & Ginger

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Helaas hebben we elkaar niet getroffen. Toch 2 x een naam genoot van je aangesproken. Volgens de organisatie hadden er meer dan 280 mensen zich opgegeven. Het was een zeer geslaagde dag. Vele bekenden gesproken en een ware schat van materiaal ingekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vind ik dit toch ontzettend jammer, ben er de hele dag geweest, maar we hebben elkaar niet ontmoet !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De speldenkussentjes zien er echt geweldig leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dag Marijke, vorigee week stuurde Willy me een link naar je weblog en gisteren mailde Anneke me ook je weblog. Vanochtend had ik dan eindelijk tijd om uitgebreid je weblog te bekijken en nu heb ik een groot probleem. Dat zit zo ... ik krijg zóveel inspiratie na het lezen van je weblog, dat ik meteen zelff weer zou willen bloggen, maar helaas is dat al bijna zeven weken uitt de lucht omdat de migratie van Web-log is mislukt.
  Ik troost me dan maar met jouwblog, ik vind het echt prachtig! Ik heb het van begin tot einde helemaal bekeken en ben er wég van. Prachtige foto's maak je ook, zéér inspirerend allemaal. Groetjes van Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeanny en Hilda, wat jammer dat we elkaar inderdaad niet getroffen hebben. Maar het valt ook niet mee als er 280 dames rondlopen! Ik bleef maar naamkaartjes bekijken om te zien of ik bekenden van mijn blog zag. Misschien kunnen we volgende keer iets afspreken. Bijvoorbeeld op een bepaald tijdstip verzamelen bij het prikbord of zo iets. We blijven het proberen! Hebben jullie ook zo genoten en zo veel inspiratie opgedaan? Vast wel. Groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. volgende keer (dat is in januari geloof ik) hoop ik er ook weer bij te zijn. Jullie hadden in ieder geval een mooie dag

  BeantwoordenVerwijderen