2016 NR. 3 HEADER

maandag 17 oktober 2011

Stavriana's fotomapje

En dit is het laatste fotomapje van ons fotomapjes project. Dit mooie exemplaar is gemaakt door Stavriana. Allemaal zijn ze verschillend en allemaal even leuk. Onze volgende knutseldag is 3 november a.s. en dan willen de dames graag leren hoe ze een jampot deksel met een borduurwerkje kunnen bekleden. Gelukkig heb ik nog voorbeelden genoeg en als huiswerk gaan ze nu kleine motiefjes borduren voor op de deksel. De catering is al geregeld, we nemen allemaal iets mee. We hebben er weer veel zin in!

This is the last photo album from our latest project. This one is made by Stavriana. They are all different and all beautiful. Our next crafting day is on november 3rd. The ladies want to learn how to finish a jar lid with fabric or a tiny embroidery. Fortunately I have a lot of examples en I gave them some homework, namely to stich some little motifs. The catering has been arranged, we all provide something to eat. We can't wait!


11 opmerkingen:

 1. Wat mooi is dit, en het ideé voor labeltjes te maken is super !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Marijke,
  Zo zeg, twee posts op één dag, jij bent wel een heel bezige blogster. En weer zo´n leuke. Wat een ontzettend leuk borduurwerkje, dat kan zelfs ik nog maken. En dat is leuk, want ik zie soms dingen voorbij komen, waarvan ik denk, o nee, dat is veel te veel voor mij... Maar hier durf ik me wel aan te wagen. Gebruik jij gewoon borduurlinnen en zo ja, waar haal je dat tegenwoordig. De handwerkwinkels moet je tegenwoordig echt zoeken, jammergenoeg. En heb je dat gewoon met een zigzagschaar uitgeknipt? Ik heb nog veel meer vragen, maar ik stuur je wel een keer een mailtje als dat goed is...
  Voor nu een heel fijne avond gewenst,
  Lieve groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig! leuk dat jullie zoveel kleine projectjes doen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er heel mooie uit, prachtig

  Mvg Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat maken jullie toch mooie spulletjes, en het lijkt me heerlijk om zo een namiddag samen te borduren, het is nog wel even maar ik wens jullie al veel voorpret.
  En dankjewel nog voor de duidelijke uitleg ivm de labeltjes, ik ga dit zeker uitproberen als de verfklussen achter de rug zijn :)
  Lieve groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat leuk zijn de foto-omslagjes, ik ben ook altijd voor rood. gezellige voortzetting van jullie borduurmiddagjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Papierponsen daar weet ik alles van als kaartenmaakster... ik heb er verschillende in huis en kom toch steeds weer in de verleiding met al die mooie nieuwe ponsen die iedere keer weer uitkomen!
  Wat een mooi fotomapje heeft Stavriana gemaakt zeg... echt een schatje! Wat leuk zo'n knutseldag met z'n allen... misschien kun je tijdens de 'jampotdeksel-bekleden-cursus' bij elke stap een foto nemen en het als tutorial op je blog zetten? Ik wil ook wel heel graag weten hoe je het nou precies doet, want ik vind het er zó mooi uitzien!!!
  Veel plezier alvast! groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het fotomapje dat je laat zien is heel mooi gemaakt. Eigenlijk vinden ik ze allemaal mooi hoor.
  Marijke, vandaag kreeg ik een omslag in de bus en bij de opening moest ik me echt neer gaan zitten. Ik werd even niet goed. Wat ben jij een lief mens. Ik heb foto's genomen en wil het morgen op mijn blog laten zien. Dit doet echt deugd hoor, ik wil dat je dat weet.
  Dikke knuffel Liliane

  BeantwoordenVerwijderen