2016 NR. 3 HEADER

vrijdag 14 oktober 2011

Labeltjes

Gisteravond was ik te moe om te borduren. Omdat mijn kadolabeltjes op waren ben ik maar labeltjes op maat gaan snijden en daarna heerlijk in m'n stoel voor de tv gaan zitten en gaatjes gemaakt en koordjes geknipt en geregen. Wij keken gisteren al voor de derde avond achter elkaar naar "Lord of the Rings" omdat manlief en onze zoon de hele serie van drie graag wilden zien. Af en toe keek ik met een half oog mee en zo had ik aan het eind van de avond weer een hele berg met labeltjes.

Yesterday evening I was to tired to stitch so I made some gift tags. My husband and son watched the third evening  in a row "Lord of the Rings". The entire trilogy was on television the last 3 days. A perfect evening to do some crafting.






13 opmerkingen:

  1. Hallo Marijke,
    Die serie van drie hebben wij al zeker twee keer helemaal uitgekeken... dus voor mij hoeft het niet zo meer. Ben zou hem graag nog een keer extra kijken. Dat kan hij mooi doen als ik een avonddienst heb. Hij heeft de hele serie op dvd... Vandaar...
    Ik vind je labels prachtig. Mag ik je vragen hoe je die hebt gevonden? Of gemaakt? Zelf zou ik ook zo graag zoiets hebben, maar waar vind ik ze of hoe maak ik ze... Ze zijn heel erg mooi, zeker met dat mooie rood-witte draad erbij...
    Groetjes,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kei super gaaf jou labels!
    Ik ben zelf al bijna een label
    :-)), maar ik ben er ook gek op.Je geeft me weer ideetjes!
    Groetjes Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schattige labeltjes! Het rood-witte koordje maakt het helemaal af.
    Heb je ze geprint of met scrap-papier gemaakt oid?
    Groetjes Xandra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een productie! mooie labeltjes (en een leuk idee! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige labels, jij en Wilma hebben zulke geweldige ideen, ik ben wat achter met reacties maar heb je blog trouw gelezen.
    Fijn Weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is dit mooi zeg en wat een leuk afbeeldingen heb je gebruikt.Soms kan je wel even moe geborduurd zijn, heb ik ook maar ik ben toch nu weer ijverig bezig ;))
    Letters aan het borduren voor in mijn letterbak, leuk maar wél veel werk:)
    Fijn weekend van Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi!!!!! Heb je deze zelf uitgeprint? Wat een supergoed idee zeg... en leuk ook met dat rood-witte koord. Daar was ik al een poosje naar op zoek en ze hadden het hier nergens, maar nu hoorde ik dat ze het bij Dill & Kamille verkopen dus moet ik daar maar eens gauw heen.
    fijne dag, groetjes, Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik was ook al nieuwsgierig waar de geboorte van de kaartjes vandaan komen. Ziet er erg mooi uit. Kaartje op zich zelf is al een cadeautje.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ontzettend leuk zijn jouw kadolabeltjes, en nu maar kadootjes maken om ze aan te hangen. Goed idee doet goed volgen. Eindelijk heb ik even tijd om te reageren, maar ik bekijk jouw leuke blogjes wel regelmatig hoor, groetjes
    ps. ook ik zat te borduren terwijl DH naar de Lord of the Rings keek

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ziet er heel mooi uit, prachtig gedaan

    zeer mooie blog heb je, ik volg je

    Mvg sarah

    BeantwoordenVerwijderen